Zoek jij ook naar verborgen diamanten?

Docenten

Beste gebruiker van Pak je podium!

Hoe goed ken jij je studenten? Hoe vaak wordt je verrast door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze kunnen? En weet jij al waar ze goed in zijn? Wil je ze helpen om voor zichzelf, maar vooral ook aan anderen duidelijk te maken wie ze zijn en welke talenten ze hebben? Hoe graag zou je niet aan willen sluiten op de talenten van je student, in plaats van alleen te kijken naar wat je student allemaal nog niet kan!

Dan kun je ze helpen, door ze te laten werken met de tools op deze site. De studenten kunnen zelf kiezen welk podium ze willen gebruiken om op die manier aan anderen duidelijk te maken wie ze zijn.

Tegelijk bieden we ze ook de mogelijkheid om via een erkende en door onderzoek onderbouwde test, hun talenten in beeld te brengen. Daarbij wordt dan ook de mogelijkheid geboden om hun “verbeterpunten” in beeld te krijgen en om anderen via 360º feedback mee te laten kijken. Bij ieder talent wordt aangegeven in welke ideale werkomgeving dit talent het meest tot zijn recht kan komen, waar ze mee moeten oppassen als ze hun talent overdrijven en ook hoe ze eventueel nog wat kunnen verbeteren.

Naar de docentenhandleiding.

 

Nieuw! het talentenspel:

Wil jij je studenten beter leren kennen, weten wat hun drijfveren zijn en welke talenten ze hebben, om hen beter te kunnen begeleiden in hun loopbaan?
Wil jij het gesprek aangaan op een afwisselende, creatieve manier?
Speel dan dit spel met jouw studenten en ga op een laagdrempelige manier met elkaar in een diepgaander gesprek!
Dit spel is (à la minute) in te zetten als kennismakingsactiviteit, als LOB activiteit, maar ook als energizer tussendoor.

Naar de handleiding talentenspel.