Studenten

Beste student/gebruiker van Pak je podium!

Hoe vaak merk jij dat anderen jou niet kennen en niet weten wie jij bent, wat je doet en allemaal al kan?

Wil jij jezelf op een andere manier gaan presenteren dan met een “powerpoint” en wil je jouw talenten in beeld krijgen?

Wil jij je CV kunnen onderbouwen en goed voorbereid een (sollicitatie)gesprek aangaan?

Met de tools op deze site kun je zelf kiezen welke werkvorm (podium) je wilt gebruiken om jezelf te presenteren en krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te ontdekken!

Durf soms ook uit je comfortzone te komen en kies iets uit waarvoor je normaal niet zou hebben gekozen.

Kijk maar eens naar het filmpje wat Myrthe (studente verpleegkunde bij De Leijgraaf) gemaakt heeft tijdens de coronacrisis voorjaar 2020.
Myrthe stuurde onderstaande mail naar haar coach:

Beste Mark,

Om al mijn collega’s zowel binnen Udens Duyn als daar buiten een hart onder de riem te steken heb ik de tekst van het lied “zij maakt het verschil” van De Poema’s herschreven en een clip erbij gemaakt. Ik kan zelf niet zingen dus ben ik in gesprek gegaan met bekende Nederlanders. Zij hebben de tekst voor me ingezongen. Nooit gedacht dat het zou lukken maar ’t is gelukt. Ik heb alles verder zelf op mijn computer gemonteerd┬á

Ik dacht misschien vinden jullie het ook leuk om te zien.

M.v.g. Myrthe

Als je dat naast de lijst van talenten legt, springen er meteen een aantal uit: Aansteker/Groepsdier/Idee├źnfontein/Beeldorganisator/Creatieve maker/Meetrekker/Buikdenker.

 

Ga naar de handleiding voor studenten om te lezen welke mogelijkheden er zijn en hoe jij kan ontdekken welke talenten je hebt.