Jouw talent in beeld in drie stappen

  1. WAT ZIJN MIJN TALENTEN?
  2. WAT ALS IK MIJN TALENT OVERDRIJF?
  3. MIJN TALENTENOVERZICHT

Deze drie stappen helpen je om je eigen unieke handleiding samen te stellen. We leggen je in deze stappen telkens een aantal vragen voor, aan jou om die te scoren. Hoe meer items je invult, hoe betrouwbaarder je talentenoverzicht en de daarbij horende tips. Veel plezier!

Naar de talententesten!

1. WAT ZIJN MIJN TALENTEN?

Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd. En dan laad je je batterijen op.

2. WAT ALS IK MIJN TALENT OVERDRIJF?

Onder stress of druk hebben we de neiging om ons talent te overdrijven. We gaan ons talent te veel inzetten waardoor het aan impact verliest. Iemand die bijvoorbeeld heel gedreven is, kan soms drammerig worden of te snel gaan en moet dus leren vragen of anderen nog mee zijn.

3. DE 360°-TEST

Met de 360°-test kan je nu mensen uitnodigen om een korte vragenlijst in te vullen, gebaseerd op jouw talenten. Zij geven aan in welke mate ze bepaalde gedragingen herkennen, en of ze er soms last van hebben.

Om je te helpen bij de aanmelding en het verloop van de test, kun je hieronder doorklikken naar een handleiding. Let op, studenten van De Leijgraaf kunnen de inloggegevens opvragen bij hun docent.

Talentbuilder handleiding Leijgraaf

Talentbuilder handleiding